Wensrituelen

Wensrituelen.

Waarschijnlijk zijn we allemaal wel bekend met manifesteren. En eigenlijk is manifesteren een wens, een verlangen waar je een ritueel voor doet. En om dit extra kracht bij te zetten kun je gebruik maken van de natuur en van kristallen.

Wensritueel 1

Soms heb je een wens die niet direct vervuld kan worden omdat er een proces aan vooraf gaat voordat de wens gerealiseerd kan wordt, zoals stoppen met roken, de marathon lopen en dergelijke. Voor procesgerelateerde wensen is dit een uitstekend ritueel.

Je hebt hiervoor nodig: ijsblokjes vorm en een kleine Amethist

Je vult een ijsblokbakje met water, stop in 1 van de blokjes een kleine Amethist en zet m vervolgens in de vriezer. Wanneer het volle maan is, haal je het ijsblokje eruit, legt het in een glas en zet het op de tafel. Steek een kaars aan en schrijf vervolgens de spreuk op waarin je je wens verwerkt, zoals:

Ik zeg het keer op keer, ik ren de marathon als een speer.

Je blijft dit herhalen als een soort mantra totdat het ijsblokje is gesmolten en de Amethist volledig in het water ligt. Haal de Amethist eruit en drink het water op terwijl je het eindresultaat visualiseert.

Draag vervolgens de Amethist bij je en herhaal de spreuk als je een steuntje in de rug nodig hebt.

Wensritueel 2

Calendula (Goudsbloem) is een kleurrijke maar ook zeer krachtige bloem en zeer geschikt oom een ritueel mee te doen. Doe dit pas in mei, wanneer de grond al warm genoeg is.

Wat heb je nodig: Calendula zaadjes, aarde, papier en pen.

Hoe werkt het?

Schrijf je wens op een papiertje
Stop het papiertje met de wens onderin de pot en vul deze met aarde.
Zaai de zaadjes op de eerste dag van de wassende maan. Doe er nog wat aarde over en druk het geheel aan.
Zodra de eerste knopjes opengaan, zal je zien, is jouw wens uitgekomen.

De Cosmic Box staat deze maand in het thema van Rituelen. Ben je nieuwsgierig naar alle 7 de rituelen in deze box. Check dan onze webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *